Köpvillkor

Köpvillkor

Dessa villkor gäller för köp av den tjänst som Hyreslätt IT AB, org. nr. 559186-0647, hädanefter vi eller Hyreslätt, förmedlar.

Tjänstens omfattning anges i våra Användarvillkor.

Köp

Köpet genomförs genom användning av Swish eller Paypal och använder därmed de säkerhetslösningar som tillhandahålls av din bank. När tjänsten har betalats får du ett kvitto per e‑post. Tjänsten kan även betalas med särskilda presentkortskoder.

Tjänsten levereras digitalt omedelbart efter slutförd betalning.

Återköp

Eftersom tjänsten levereras digitalt och aktiveras omedelbart medges inte återköp. Genom att slutföra beställningen medger du att det inte finns någon ångerrätt.

Om du har beställt förlängning av tjänsten och du vid köptillfället hade mer än ett års prenumeration kvar, kan du erbjudas återköp av förlängningen inom 14 dagar.

Samma villkor för återköp gäller alla betalmetoder, inklusive presentkort. Återbetalning sker med samma betalmetod som vid köpet. Beställningar via presentkort ersätts med nytt presentkort.

Du begär återköp genom att kontakta kundtjanst@hyreslatt.se.

Köp av presentkort omfattas av 14 dagars ångerrätt, givet att presentkortet inte är förbrukat.

Generell information om ångerrätt finns på Hallå konsument.

Hantering av personuppgifter

De personuppgifter som framkommer i samband med köp hanteras enligt vår personuppgiftspolicy. Vi kommer aldrig att sälja dina uppgifter vidare.

Ändring av köpvillkor

Det är de köpvillkor som finns på denna sida vid köptillfället som gäller. Uppdateringar av köpvillkoren påverkar inte tidigare köp.

Köpvillkoren uppdaterades senast 2020-03-12.