Om oss

Om oss

Bostadsköande är viktigt men inte särskilt kul. Hyreslätt gör bostadsköandet lätt. Du slipper oroa dig över köpoäng och kan tillbringa mer tid åt annat. Till exempel titta på kattbilder på internet.

Hyreslätt grundades i Linköping 2018, med målet att göra det enklare för människor att skaffa hyreskontrakt. Vem känner inte någon som har tappat köpoäng? Vårt mål är att göra bostadsköande så enkelt, säkert och framförallt så smidigt som möjligt.

Hyreslätt är landets största företag för människor med behov av assistans för hantering av bostadsköer. Hyreslätt hjälper dig med registrering och löpande uppdatering av köplatser i hela Sverige.

Idén bakom Hyreslätt uppstod när det var dags för grundarna att flytta för studier. Behovet av köpoäng för att få ett hyreskontrakt på ny ort utan tidigare kontakter visade sig vara större än förmågan att köa. Problemet var uppenbart och lösningen tydlig: Den absolut bästa assistansen för hantering av bostadsköer. Efter att idén mognat under deras studietid på Linköpings Universitet är tjänsten nu ett faktum.

Grundare

Vi som har grundat Hyreslätt är Ivar Olofsson och Tor Olofsson. Vi är två musikaliska norrlänningar med civilingenjörsexamen 2016 från Linköpings Universitet. Dagtid arbetar vi inom fordonsindustrin med mjukvaruutveckling.

Här skulle vi kunna fortsätta skriva en lång och formell beskrivning av oss och vår fantastiska tjänst ... men vem bryr sig? Om du gör det, känn dig fri att dra iväg ett mejl till info@hyreslatt.se och fråga oss om vad som helst!